Compania care administreaza site-ul www.epicmobile.ro este NEVER SETTLE SRL,numita in continuare Vanzator, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J24/289/2019 si avand CUI: 40508246,

Vanzator – NEVER SETTLE SRL sau orice partener afiliat acestuia

Cumparator – persoana fizica sau juridica, precum si orice alta entitate juridica ce isi inregistreaza un cont in vederea achizitionarii produselor puse la dispozitie prin intermediul site-ului administrat de vanzator si care obtine acces la continutul site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre epicmobile.ro (telefonic, electronic, etc.).

Utilizarea site-ului

Site: www.epicmobile.ro si toate subdomeniile acestuia.

Utilizarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul epicmobile.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Accesul la site

NEVER SETTLE SRL permite accesul nelimitat pe site-ul www.epicmobile.ro , in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al NEVER SETTLE SRL.

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. NEVER SETTLE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de epicmobile.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul epicmobile.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea NEVER SETTLE SRL.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul epicmobile.ro , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al NEVER SETTLE SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.

Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: [email protected] ( termen de raspuns 24-48 ore lucratoare)

Modificari

NEVER SETTLE SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului epicmobile.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul epicmobile.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre NEVER SETTLE SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Copyright

Tot continutul site-ului epicmobile.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea NEVER SETTLE SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe epicmobile.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin NEVER SETTLE SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul epicmobile.ro sau firma NEVER SETTLE SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la [email protected]

Politica de confidentialitate

Vanzatorul se obliga ca datele personale ale Cumparatorului sa nu fie difuzate catre terti. Cumparatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de vanzator si de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct.

Scopul colectarii datelor este:

– informarea utilizatorilor / clientilor privind evolutia si starea comenzilor

– activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor

– informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe epicmobile.ro

In conditiile Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si la cererea scrisa a Cumparatorului, datata si semnata, expediata pe adresa Vanzatorului, acesta se obliga:
– sa confirme solicitantului, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele sale personale.
– sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga datele a caror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in mod gratuit;
– sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 ;

Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vanzator.

Politică de confidențialitate (GDPR)

Politica Cookies

Comanda

Utilizatorul poate comanda de pe site doar produsele puse la dispozitie de Vanzator si disponibile pe stoc. Vanzatorul poate modifica oricand numarul de produse disponibile si cantitatea fiecarui produs. Atunci cand exista modificari ale pretului sau stocului unui produs acestea sunt actualizate de Vanzator la un interval optim de timp. Aceste date vor fi reamintite sau prezentate pentru prima data Cumparatorului in confirmarea comenzii de catre Vanzator, daca nu au fost reactualizate la timp pe site-ul epicmobile.ro

In formularul de comanda sunt incluse si eventualele costuri de transport / livrare.

Pentru o comanda in valoare de:

– mai putin de 99 Lei transportul costa 10 Lei in plus fata de totalul comenzii.
– de cel putin 99 Lei transportul este gratuit.

Prin lansarea unei comenzi, Cumparatorul este de acord cu termenii si conditiile de pe site. Atunci când Cumparatorul a lansat comanda, acesta recunoaşte în mod explicit că această comandă implică o obligaţie de a plăti.

Comunicarea dintre vanzator si cumparator se va face prin e-mail sau la telefon, aceste date fiind furnizate de Cumparator.

Rambursarea banilor pentru produsele stornate persoanelor fizice se realizeaza prin virament bancar sau numerar la sediul companiei sau se poate oferii credit magazin.

Rambursarea banilor pentru produsele stornate persoanelor juridice se realizeaza prin credit magazin, virament bancar, numerar la sediul companiei.

Cumparatori care au mai cumparat de pe epicmobile.ro, iar plata nu a fost conforma cu conditiile site-ului din motive imputabile Cumparatorului, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a le limita modalitatile de plata ale Cumparatorului respectiv. In caz de nelamuriri, Cumparatorul respectiv poate intra in contact cu noi la numarul de telefon afisat la datele de contact sau prin posta electronica.
Raporturile juridice nascute se considera incheiate odata cu notificarea Cumparatorului in privinta expedierii Bunurilor prin intermediul postei electronice sau prin telefon

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele rezultate in urma utilizarii produselor dupa livrare, cu atat mai mult pentru pierderea acestora.

Oferte Speciale / Promotii

– actiunea prin care, in scop comercial, Vanzatorul pune la dispozitie un numar limitat de Bunuri si/sau Servicii cu stoc predefinit, in perioade limitate de timp, stabilite in mod prealabil de catre Vanzator.

Pretul si modalitati de plata

Pretul Bunurilor si Serviciilor puse la dispozitie de Vanzator este exprimat in lei (RON)

In formularul de comanda sunt incluse si costurile suplimentare de transport, de livrare sau taxele poştale sau, în cazul în care acestea nu pot fi calculate în avans în mod rezonabil, menţionarea faptului că aceste costuri suplimentare ar putea fi suportate de consumator;

Conform legii, toate produsele au in pretul acestora si Taxa de timbru verde. In cazul dorintei Cumparatorului de a afla valoatrea exacta a acestei Taxe sau alte detalii referitoare la ea, poate contacta Vanzatorul.

Vanzatorul nu este responsabil pentru intarzierea Cumparatorul de a-si ridica Bunurile de la curier si astfel fiind obligat sa plateasca taxe de depozitare.

Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

1.Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre NEVER SETTLE SRL. in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Chitanta de la curier este dovada platii, sau extrasul de cont.

Alte detalii gasiti in pagina dedicata de mai jos:

Transport si Plata

Livrarea

Produsele comandate se livreaza in toata tara, prin metoda de transport si plata aleasa de catre Cumparator la momentul efectuarii comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzator, sigilate, precum si asigurate pe toata durata transportului, pana in momentul receptiei coletului de catre Cumparator.

Garanția produselor

Toate Produsele comercializate de catre epicmobile.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Costurile de returnare şi de transport pentru produsul înlocuitor sau cel reparat (dacă este cazul) vor fi suportate de cumpărator.

Cauze de pierdere a garantiei:

  • Avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei produsului; modificari ale produsului;
  • Defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
  • Deteriorarea mecanica provocata prin lovirea produsului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria acestuia;
  • Inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
  • Distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor;

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

Eventualele vicii sau defecte de fabricatie vor fi evaluate de producatorii si furnizorii directi ai produsului, in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilite de comun acord cu cumparatorul, ce nu va depasi 30 de zile lucratoare de la data receptionarii si trimiterii catre unitatea de service agreata.

Garantia legala de conformitate

Certificatul de garantie si conditiile de acordare a garantie nu substituie si nu modifica drepturile consumatorului fiind conforme normelor din O.G. 21/1992 si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

Politica de returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră.

epicmobile.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si trebuie efectuata direct la curier. Ca serviciu de transport consumatorul poate alege orice firma de curierat.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Sunt exceptate de la dreptul de garantie produsele din categoria “Folii de protectie” care nu au fost montate intr-un service GSM. Mentionam ca acestea trebuie sa fie testate/montate intr-un service GSM, de personal calificat. Acesta va elibera un bon de service, sau certificat de constatare (cu stampila), ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie, deoarece montarea lor necesita cunostinte tehnice.

Nu se acceptă returul produselor Audio, a celor din categoria Casti Bluetooth dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

ATENȚIE! Foliile de protecție pentru telefoane, tablete pot fi returnate doar dacă n-au fost folosite.

FORMULARUL ONLINE DE RETUR:  CLICK AICI

Politica Remarketing

În paginile website-ului www.epicmobile.ro , prin intermediul unei etichete pentru remarketing ( remarketing tag ) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului www.epicmobile.ro .

În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

Schimbarea termenilor si conditiilor

– epicmobile.ro isi rezerva dreptul de a face modificari sau actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara a preciza motivele aflate la baza acestor schimbari.